sâmbătă, 21 iulie 2018

Electric Castle 2018 - Ziua 4

A șasea ediție Electric Castle va debuta în forță anul acesta: încă din prima zi, pe scenele festivalului vor urca unii dintre cunoscuți artiști de pe afiș, pentru a da startul unei petreceri care se va întinde pe 5 zile, din 18 în 22 iulie. Zeci de mii de oameni sunt așteptați zilnic pe domeniile castelului Banffy de la Bonțida.
 

Primul ei single a fost prima ei melodie „no 1” sub propriul nume, asta după ani întregi de colaborări cu celebrități precum Rihanna: Electric Castle 2018 are plăcerea să o prezinte pe Jessie J duminică, 22 iulie! Despre un artist care a avut 6 piese de pe același album în top 10 UK mai trebuie spus doar că aduce aceeași energie și emoție în fiecare show live pe care îl susține.
 
Rock-ul alternativ marca Nothing But Thieves aduce la castel „Broken Machine”, al doilea album al trupei care a susținut deja concerte sold-out în peste 10 țări.
 
Mai multe informații despre artiștii și evenimentele programate în acest an la Electric Castle sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului.
 
Electric Castle 2017 - Ziua 4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu