miercuri, 28 martie 2018

Lara Fabian – Camouflage

Celebra cântăreaţă Lara Fabian revine, in data de 29 martie 2018,  la Sala Polivalenta, pentru a susţine un nou show, care va conţine atât piese de pe noul material al artistei „Camouflage”, cât şi hituri care i-au adus succesul internaţional. Mai mult, fanii care îşi vor cumpăra bilete la spectacol vor primi gratuit şi albumul solistei. „Camouflage”, care va fi lansat în luna octombrie a acestui an, are un stil modern şi fresh, promovat deja prin cele două single-uri extrase: „Growing Wings” şi „Choose What You Love Most”.


Iubirea ei e cu adevarat impartasita de public, care, la fiecare concert al Larei, canta inaintea ei cea mai frumoasa declaratie de dragoste a tuturor timpurilor, JE T’AIME“E probabil unul dintre cele mai urmarite cantece ale mele de pe Youtube, pentru ca, cred, declanseaza in oameni acea senzatie de unitate, de apartenenta unul la altul”
 
Lara Fabian s-a lansat pe piaţa muzicală începând cu 1986, iar recunoaşterea sa internaţională s-a produs după participarea la concursul Eurovision din 1988, unde a reprezentat Luxemburg, cu piesa „Croire”. Debutul său discograpic s-a numit simplu „Lara Fabian” şi i-a deschis drumul către o carieră plină de success. De la debutul său, artista a rămas fidelă limbii sale materne, iar dovada cea mai mare este celebrul său hit „Je T’aime”, care a avut un succes internaţional incredibil, piesa fiind interpretată live de artistă şi în prezent.
 
Biletele pentru concertul Larei Fabian pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim:

http://www.eventim.ro/ro/bilete/lara-fabian-camouflage-cluj-napoca-sala-polivalenta-969644/performance.html
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu