marți, 7 noiembrie 2017

Maratonul tinerei generații

Festivalul de Stand-up comedy, ediția a V-a prezintă: Maratonul tinerei generații: Ana Maria Calița, Ivanov, Mane Voicu, Ionuț Rusu, Adi Bobo și Victor Drăgan.


Un maraton care are că principali actori tânără generația a Stand up-ului românesc, majoritatea dintre ei fiind și protagoniștii ultimelor ediții ale emisiunii iUmor.
 
Ana-Maria Calița, cunoscută și sub numele de Lolita, a pășit pe scena de la iUmor să demonstreze că nu doar bărbații dețin artă de a spune glume.
 
Ivanov, celebrul comediant de la iUmor,a reușit să îl impresioneze pe Cheloo care a râs până i-au dat lacrimile, dar și pe ceilalți jurați, clasându-l în acest an în marea finală. 
 
Mane Voicu a iubit stand-up-ul încă de când avea 16 ani, iar de atunci a reușit să țină spectacole în toate orașele mari ale României. În anul 2013 este desemnat câștigătorul competiției de Open Mic FISC 2013, iar în anul 2016 este cel de-al șaselea concurent iUmor care merge direct în finală. 
 
Ionuț Rusu, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri ai momentului este cunoscut și drept finalist al emisiunii iUmor.
 
Adi Bobo, finalistul sezonului 2 iUmor care și-a propus ca până la vârsta de 92 de ani să susțină spectacole de stand-up comedy. O fire energică, dar pătimaș este un comediant care impresionează publicul prin naturalețea sa. 
 
Victor Drăgan, câștigătorul Open Mic FISC ediția 2016 revine la Cluj pentru a reconfirma calitățile sale de umorist.
 
Preț bilete:
- 30 lei sectoarele din spatele sălii Casei de Cultură a Studențiilor
- 40 lei sectoarele din fața sălii Casei de Cultură a Studențiilor
 
Preț abonament:
- Categoria I: 169 lei
- Categoria II: 119 lei
 
Biletele sau aboamentele se pot achiziționa: de pe site 
 
 
și agenția de bilete din Casa de Cultură a Studențiilor.
 
 
Eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu