joi, 10 august 2017

Untold 2017 - Real Life-Fantasy

Untold 2017 a fost cu siguranta cel mai asteptat eveniment care aduna in fiecare an zeci de mii de participanti din toate colturile lumii.
 
Magia a inceput inca de la primele ore ale diminetii de joi, cand se faceau ultimele pregatiri, urmand ca in cateva ore sa inceapa o noua poveste numita Untold.  Festivalierii incepeau sa se adune in zona Parcului Central asteptand cu nerabdare sa descopere taramul magic din inima Transilvaniei.

 

 
 
Inca din prima zi, cei doi dj Axwell & Ingrosso si unul dintre cei mai mari dj ai lumii:  Hardwell au urcat pe Dragon’s Nest. Si pe celelalte scene, artisti precum Dubfire sau Black Sun Empire erau pregatiti de prima zi magica de Untold.
 

Activitatile din timpul zilei nu au lipsit nici ele. La Foisorul din Parcul Central, festivalierii puteau deveni personaje magice, pe cand  la Transilvania All Inclusive puteau descoperi diferite costume populare.
 
 
De asemenea zilnic erau sesiuni de make-up si hairstyling sau tatuaje henna astfel incat nu aveai cum sa te plictisesti in asteptarea concertelor.  Impresionante de fiecare data au fost si show-urile cu torte ale artistilor care au fost prezenti si la editiile anterioare Untold.
 
A 2-a zi a adus pe Dragon’s Nest pentru prima data la Untold trupa Vama,  dar si pe Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Ellie Goulding. Pe celelalte scene au urcat: Adrian Eftimie & Optick, Rosario Internullo. Dj-ul german Tujamo a incheiat ziua cu numarul 2.
 
 
Ziua cu numarul 3 a fost, de departe, cea mai asteptata  zi a festivalului si cea mai intens traita, atat de public cat si de artisti.
Artistul britanic, Tinie Tempah a creat un moment unic.  Dj-ul Marshmello, care s-a aflat pentru prima data la Untold, a fost impresionat de publicul numoeros si de atmosfera.
 
 
Pe celelalte scene au urcat: Grasu XXL, Manuel Riva dar si Kristian Nairn, care s-a aflat pentru a doua oara la Untold si care a reusit sa adune multi fani in fata scenei Elements. Acesta este cunoscut ca fiind Hodor din serialul Game of Thrones.
 
 
Armin van Buuren, cel mai iubit dj de catre fanii romani, a urcat pe scena principala si, asa cum toata lumea se astepta, si-a prelungit cu mult setul ajungand la aproape 5 ore facand un show incendiar care a fost transmis live pe pagina de facebook a festivalului Untold, dar si pe pagina artistului. Armin a reusit sa aduca la capacitate maxima stadionul Cluj Arena. Aceasta a fost, de altfel, si ziua cu cei mai multi festivalieri prezenti: peste 90.000.
 
 
A 4-a zi a venit prea repede si anunta sfarsitul celor 4 zile magice pe taramul Untold. In aceasta zi, Steve Aoki a urcat pentru prima data la  Untold, pe Dragon’s Nest 
 
 
Tot pe scena principala au urcat si John Newman, Alan Walker, Afrojack. Cel mai asteptat artist din ultima zi de festival a fost dj-ul numarul unu al lumii, Martin Garrix. Pe celelalte secene au urcat: La Familia, Andy C,  Pendulum.

 
Editia din acest an a impresionat prin cea mai mare scena din Romania: Dragon’s Nest, care a avut 100 de metri latime si peste 35 de metri inaltime, line-up-ul care a insumat aproape 200 de artisti prezenti pe toste scenele Untold, dar si prin preparatele diversificate pe care le puteai degusta in incinta festivalului. Si fortele de ordine au fost prezente anul acesta in numar mare pentru siguranta celor care au participat la festival.
 
Singurul regret pe care il avem legat de festival, este ca a trecut prea repede, dar vom pastra inca mult timp de acum  intensitatea momentelor traite in cele 4 zile pe taramul magic al Untold.
 

 
 

Untold 2018 - A year is far too long!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu