vineri, 14 iulie 2017

Electric Castle 2017 - Ziua 3

Ediția 2017 se anunță cea mai spectaculoasă de până acum, cu o suprafață mai mare și o mulțime de noutăți la capitolul amenajări.

 
Odată cu a cincea ediție, participanții vor putea, pentru prima dată pe durata festivalului, păși în interiorul castelului Banffy, unde mai multe încăperi au fost reabilitate și prin contribuția financiară a Electric Castle și aduse în condiții de siguranță, care permit accesul vizitatorilor. Acestea vor găzdui instalații de artă interactive, dar și un decor inedit creat special pentru perioada festivalului. Artistul Klaus Obermeyer propune trei instalații interactive care oferă nu doar spectacol, ci și prilej de auto-descoperire și colaborare cu prietenii pentru a crea o experiență nouă.
 
Lineup-ul eclectic cu care Electric Castle și-a obișnuit fanii îi include în acest an îi include pe Deadmau5, artist de 6 ori nominalizat la premiile Grammy și care, anul acesta, a ieșit deja cu două albume noi, Franz Ferdinand cu singurul concert confirmat în Europa de Est anul acesta, Alt-J, una dintre revelațiile momentului în indie rock, Trentemoller, cunoscut pentru muzica sa atmosferică dar și pentru spectacolul pe care îl creează pe scenă, UNKLE, ZEDD, Paul Van Dyk, House of Pain, Slaves, Gus Gus și mulți alții.
 
Mai multe informații despre artiștii și evenimentele programate în acest an la Electric Castle sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu