luni, 8 august 2016

Untold: o experienta unica


Untold este un festival plin de culoare care a animat pentru a doua oara intreg Clujul. Parcul Central s-a transformat peste noapte intr-o poveste plina de magie. Pe langa artistii de top care au urcat pe scenele amplasate la festival, au fost nelipsite activitatile recreative care au impanzit parcul. Si la capitolul mancare a fost variata oferta, cei prezenti la Untold au avut de unde alege de la fast-food la meniuri special concepute pentru festival.


Inca din prima zi au urcat pe scenele de la festival artisti care au facut publicul sa vibreze pana dimineata. Unii dintre acestia au fost si la editia anterioara, iar cei care au venit pentru prima data in Romania au ramas fascinati de tara si de oamenii de la Cluj-Napoca. Acesta a fost si cazul celor de la Faithless, care au avut un show incendiar.

A 2-a zi i-a adus pe Ursus Arena pe Scooter, Dannic, Galantis si Tujamo. Headlinerul serii, Hardwell,  a fost cel care a tinut publicul in priza de la inceput si pana la sfarsit.


A 3-a zi a fost de departe cea a lui Armin Van Buuren care a ramas alaturi de public aproape 5 ore. Acesta a fost prezent si la prima editie impresionand inca de pe atunci festivalierii.  Un alt artist care a facut senzatie a fost Kristian Nairn. Acesta  a urcat in cea de-a treia seara a festivalului pe scena Stormkeep, unde mii de festivalieri l-au aclamat pe Hodor.
 
Ultima zi de festival i-a adus pe scena pe Martin Garrix si Afrojack care au fascinat publicul numeros. Cei prezenti in ultima zi de festival au avut parte de un foc de artificii care a incheiat Untold 2016.


Magia celor 4 zile de concerte s-a incheiat parca prea repede si asteptam cu nerabdare editia viitoare care speram sa fie la fel de magica cum ne-au obisnuit in cele 2 editii de Untold.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu